Ποιότητα πρώτα και φήμη πρώτιστη

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΝανο ανθρακικό άλας ασβεστίου

Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου

καλής ποιότητας λεπτά χημικά προϊόντα για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας αυτά τα έτη. Η καλή ποιότητα και η έγκαιρη παράδοση μας ικανοποίησαν.

—— Peter

Το δείγμα προαποστολής επιβεβαιώθηκε. Για τη σταθερή ποιότητα τελευταίων δύο ετών, ο πελάτης μας συμφωνεί να κάνει την αποστολή άμεσα από την επόμενη διαταγή.

—— Mr.Lee

Ο τύπος της συναρμολόγησης PVC είναι ΕΝΤΆΞΕΙ. Ευχαριστίες για τους κινούμενους τεχνικούς σας στο εργοστάσιό μας για να ρυθμίσει τη δοκιμή τύπου και τομέων.

—— Ο κ. Trung

Είμαι Online Chat Now

Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου

Κίνα Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου προμηθευτής
Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου προμηθευτής Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου προμηθευτής Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου προμηθευτής Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Fujian, Κίνα
Μάρκα: NCC
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Ncc-501

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 16,000kgs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kgs υφαμένη τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10-14 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 6000mts ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: λαστιχένια προϊόντα Πλεονέκτημα: Έχει καλό dispersibility και μπορεί να βελτιώσει το υλικό της ενισχύοντας επίδρασης.
Χρήση στα λαστιχένια προϊόντα: με τις μακροχρόνιες λαστιχένιες βασικές συνδέσεις μορφής αλυσίδων τους, όχι μόνο καλό dispersibility Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Η αλυσίδα στο λάστιχο που αναμιγνύει, η αλυσίδα της αλυσίδας είναι σπασμένη, μπορεί να διαμορφώσει έ
χαρακτηριστικό: συνέχισε την τροποποίηση επιφάνειας, έτσι η χωρική δομή του στο λάστιχο
Υψηλό φως:

νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ασβεστίου

,

σκόνη ανθρακικού άλατος ασβεστίου

Νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου, νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ασβεστίου, νανο Ca$l*CO3 ncc-501 για τα φυσικά και συνθετικά λάστιχα

 

Εφαρμογή του νανο ανθρακικού άλατος ncc-501 ασβεστίου:

 

Το ανθρακικό άλας ασβεστίου Nanoscale έχει τα χαρακτηριστικά εξαίρετος, εξαιρετικά καθαρός, στο στάδιο της παραγωγής για να ελέγξει αποτελεσματικά τη μορφολογία και το μέγεθος μορίων, και έχει συνεχίσει την τροποποίηση επιφάνειας, έτσι τη χωρική δομή του στο λάστιχο, αλλά και έχει καλό dispersibility και μπορεί να βελτιώσει το υλικό της ενισχύοντας επίδρασης.

 

Το νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου, όπως η αλυσίδα στο λάστιχο που αναμιγνύει, η αλυσίδα της αλυσίδας είναι σπασμένο, μπορεί να διαμορφώσει έναν μεγάλο αριθμό ιδιαίτερα ενεργού επιφάνειας ή ιδιαίτερα ενεργού σημείου, με τις μακροχρόνιες λαστιχένιες βασικές συνδέσεις μορφής αλυσίδων τους, όχι μόνο καλό dispersibility, και να ενισχύσει πολύ την ενισχύοντας επίδραση.

Αξίζει ότι μπορεί όχι μόνο να χρησιμοποιηθεί ως ενισχύοντας υλικό πληρώσεως, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με με άλλα υλικά πλήρωσης, όπως ο Μαύρος άνθρακα, ο λευκός Μαύρος άνθρακα, να ανάψει το ανθρακικό άλας ασβεστίου και το βαρύ ασβέστιο carbonat, το διοξείδιο τιτανίου, άργιλος και ούτω καθεξής, για να επιτύχει την τεχνολογία ενίσχυσης, γεμίζοντας, τονισμού, βελτιωμένης επεξεργασίας και να βελτιώσει την απόδοση προϊόντων και να μειώσει το ποσοστό πηκτώματος ή να αντικαταστήσει εν μέρει το λευκό Μαύρο άνθρακα, το διοξείδιο τιτανίου, κ.λπ. 

 

Βασική γνώση του νανο ανθρακικού άλατος ασβεστίου:

 

Μέγεθος μορίων: το μέγεθος μορίων ανθρακικού άλατος ασβεστίου νανομέτρων δεν είναι όσο το δυνατόν μικρότερο! 

Σύμφωνα με την κλασσική θεωρία σχηματισμού φύτρων, ο κρίσιμος πυρήνας, υπάρχει στο στάδιο όλης της άλλης πυρηνικής μόνο ακτίνας ρ είναι μεγαλύτερος από η κρίσιμη ακτίνα ρ σχηματισμού φύτρων * των εμβρύων, μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται, να μειώνει την ελεύθερη ενέργεια, και να διαμορφώνει τελικά έναν σταθερό πυρήνα Εάν το ρ είναι λιγότερο από το αστέρι ρ, θα διαλύσει. Επιπλέον, το ποσοστό σχηματισμού φύτρων είναι ο κύριος παράγοντας που καθορίζει το μέγεθος μορίων και τη διανομή.

 

Οι σχετικές μελέτες δείχνουν ότι όταν είναι το μέγεθος μορίων κάτω από 100nm, έχει μια ενισχύοντας επίδραση. Όταν το μέγεθος μορίων είναι 5-20nm, έχει την καλύτερη ενισχύοντας επίδραση. Επειδή το ανθρακικό άλας ασβεστίου νανομέτρων είναι ισχυρότερο από η επιφάνεια μπορεί να προκαλέσει τη συγκέντρωση των μορίων, όσο μικρότερο το μέγεθος μορίων, τόσο σοβαρότερος η συγκέντρωση. Έτσι, το μέγεθος μορίων είναι μεγαλύτερο.

Το προϊόν ανθρακικού άλατος ασβεστίου 40nm, το dispersity είναι σχετικά καλύτερο. Για την πλαστική επεξεργασία,

Τα προϊόντα συχνά κάλλιστα δεν χρησιμοποιούνται, και μπορούν ακόμη και να είναι χειρότερα από το κανονικό ελαφρύ ασβέστιο. Η Jane και οι βασικοί ποσοτικοί δείκτες για να αξιολογήσουν την ποιότητα του νανο ανθρακικού άλατος ασβεστίου δεν πρέπει να είναι μεγάλα, θεμελιώδη μόρια, να κλειδώσει τους ποσοτικούς δείκτες για να αξιολογήσει την ποιότητα του νανο ανθρακικού άλατος ασβεστίου δεν πρέπει να είναι μεγάλο τα θεμελιώδη μόριά του που διασκορπίζονται στην πολυμερή μήτρα. Μικρός, αλλά μικρός, αλλά η διασπορά της διασκορπισμένης κατάστασης του πολυμερούς σώματος στην πολυμερή μήτρα.

 

Οι προδιαγραφές του νανο ασβεστίου ενώνουν ncc-501 με διοξείδιο του άνθρακα:

 

Όνομα προϊόντων Νανο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου
Αριθμός Στοιχείο Προδιαγραφή
1 Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
2 Μέγεθος μορίων (avg.), (NM) 15-40
3 Επιφάνεια (ΣΤΟΙΧΗΜΑ) (m2/g) 32 λ.
4 Λευκότητα (%) 92 λ.
5 Μορφή μορίων Κυβικός, στην αλυσίδα
6 PH 8.5-10.0
7 Περιεκτικότητα σε υγρασία (βάρος) (%) 0,5 ανώτατο
8 Ξηρά βάση Ca$l*CO3 (τροποποιημένη) % 94 λ.
9 MgO % (βάρος) 0,5 ανώτατο
10 Απορρόφηση πετρελαίου, μιλ. Ca$l*CO3 DOP/100g 30 ανώτατα
11 Τροποποίηση επιφάνειας Ναι

Νανο κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας ncc-501 ασβεστίου για τα λαστιχένια προϊόντα, νανο ανθρακικό άλας ασβεστίου

Συσκευασία και αποθήκευση του νανο ανθρακικού άλατος ncc-501 ασβεστίου:

25kgs η υφαμένη τσάντα με την πλαστική ταινία εσωτερική, κρατά σε ένα στενά κλειστό εμπορευματοκιβώτιο, που αποθηκεύεται σε μια δροσερή, ξηρά, αερισμένη περιοχή.

 

Ζωή του προϊόντος στο ράφι του νανο ανθρακικού άλατος ncc-501 ασβεστίου:

Τουλάχιστον 2 έτη όταν αποθηκεύεται στη σφραγισμένη συσκευασία υπό τους προαναφερθε'ντες όρους

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Haitaida Import and Export Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lin Bijuan

Τηλ.:: 86-592-6214196

Φαξ: 86-592-6217406

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)